Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

Hinta alk.45.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Cleansing Milk Special 75ml45.00 €
Skin Ident Cleansing Milk Special 200ml83.00 €

Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio puhdistaa iholtasi hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoasi tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden ihoidenttisten vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin ja skvaleenin avulla. Voit huuhdella puhdistusemulsion iholtasi vedellä tai puhdistaa kasvopaperilla. Voit täydentää puhdistuksen Skin Ident Skin Tonic Special- kasvovedellä. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Cetearyl Glucoside, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Cream Mask-voidenaamio 75 ml

p_1_6_2.jpg&width=280&height=500
Skin Ident Cream Mask sisältää kaiken, mitä ihosi tarvitsee! Siispä hemmottele ihoasi säännöllisesti tällä poikkeuksellisen laadukkaalla kasvonaamiolla. Voit käyttää naamiota normaalisti naamion tapaan jolloin anna vaikuttaa 10-25 min. ja hiero loppunaamio ihoon. Voit käyttää tätä naamiota myös yövoiteena..
Hinta: 19.00 € - 123.00 €

Skin Ident Facial Tonic Special-kasvovesi

p_1_1_4.jpg&width=280&height=500
" Täyteläinen" kasvovesi, joka raikastaa ja puhdistaa ihosi ja sen huokoset erittäin tehokkaasti. Korkea pantenoli-, proliini- ja hyaluronihappopitoisuus hoitavat jos ihosi on erittäin vaativa, herkkä ja kosteusköyhä. Ihoidenttinen kasvovesi sopii erityisesti käytettäväksi SkinIdent® Cleansing Milk Special..
Hinta: 32.00 € - 64.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »