Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Multi Vitamin Lotion-vitamiini hoitoemulsio

Hinta alk.14.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
MultiVitamin Lotion 75ml49.00 €
Matkapakkaus 10 ml14.50 €

Todellinen vitamiinibuusti ihollesi. Suositellaan erityisesti jos ihosi on normaali, kuiva ja väsynyt sekä kuitenkin siihen tulee epäpuhtauksia ja mustapäitä. Tuote on keveytensä vuoksi myös miesten suosiossa. Vaikutusaineina mm. macadamiaöljyä, A-vitamiinia, B3-vitamiinia, C,E ja F-vitamiinia, betakaroteenia ja laventeliöljyä. Tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee näppyjen ja epäpuhtauksien mudostumista ihoosi. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Oenothera Biennis Oil, Sorbitol, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract (and) Glycerin, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Allantoin, Tocopheryl Nicotinate, Butylene Glycol (and) Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Salvia Officinalis Extract, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

Suosittelemme myös

Beau Caire Intensive -emulsiovoiteet 50ml

p_5_3_1.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Intensive-emulsiovoiteet soveltuvat sekä päivä-, että yökäyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan kevyet ja pehmeät emulsiot suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta haitoilta ja lisäävät ihon kosteuspitoisuutta, pitäen sen nuorekkaan ja terveen näköisenä. Intensive..
Hinta: 39.90 €

DrBaumann Self Tanning Lotion -itseruskettavavoide75 ml

selftanninglotion.jpg&width=280&height=500
Itseruskettava emulsio antaa kauniin rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia. Sopii myös auringonoton jälkeen, jolloin emulsio rauhoittaa ihoa ja syventää rusketusta. Voidaan käyttää päivittäin joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen jälkeen. Ennen emulsiota suositel­laan Liposome Multi Active-geelin..
Hinta: 11.00 € - 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »