Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Gel-silmänympärysgeeli

Hinta alk.41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Gel 7ml41.00 €
Skin Ident Eye Gel 15 ml71.00 €
Ihanteellinen rasvaton geeli, jossa mietojen ihoidenttisten vaikutusaineiden teho ja siedettävyys herkällä ihoalueella yhdistyvät optimaalisella tavalla. SkinIdent Eye Gel kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten ja on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön koostumus tekee geelistä parhaan mahdollisen pohjan pitkäkestoiselle silmämeikille. Jos ihosi on erityisen kuiva tai esim. talvella voit lisätä geelin päälle Skin Ident -silmänympärysvoiteen ja/tai syvävaikutteisen Liposomigeelin.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

INCI: Aqua, Glycerol, Ethanol, Urea, Sodium Lactate, D-Panthenol, Hyaluronic Acid, Allantoin

Suosittelemme myös

Skin Ident Body Lotion -vartalovoide

p_1_7_1.jpg&width=280&height=500
SkinIdent® Body Lotion -vartaloemulsio sopii kaikille ihotyypeille vauvasta vaariin. Ihon kosteuttaminen on tärkeää, koska se tukee ihon luonnollisen flooran kehittymistä, jota taas suihkussa ja kylvyssä käyminen heikentää. Lisäksi SkinIdent® ihoidenttinen Body Lotion palauttaa iholle sen luonnollisen..
Hinta: 33.90 € - 67.00 €

Skin Ident Facial Tonic Special-kasvovesi

p_1_1_4.jpg&width=280&height=500
" Täyteläinen" kasvovesi, joka raikastaa ja puhdistaa ihosi ja sen huokoset erittäin tehokkaasti. Korkea pantenoli-, proliini- ja hyaluronihappopitoisuus hoitavat jos ihosi on erittäin vaativa, herkkä ja kosteusköyhä. Ihoidenttinen kasvovesi sopii erityisesti käytettäväksi SkinIdent® Cleansing Milk Special..
Hinta: 32.00 € - 64.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »