Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Eye Gel-silmänympärysgeeli



Hinta alk.32.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Eye Gel 7 ml32.00 €
Eye Gel 15 ml54.00 €
Tehohoito kotiin: Liposome Ceramid 10ml+Eye gel 7ml+Eye cream 7ml97.80 €

Öljytön geeli, joka kosteuttaa silmänympärysihoa todella tehokkaasti ja palauttaa ihon elastisuuden sekä silmänympärysihostasi tulee sileämpi, kiinteämpi ja pehmeämpi. Öljytön koostumus tekee tuotteesta sopivan myös silmämeikin pohjana. Sopii hyvin ensimmäisenä silmänympärystuotteena nuorelle aikuiselle ja kevyenä kesätuotteena. Erittäin vaikuttavan hoitokokonaisuuden saat yhdessä Eye Creamin ja/tai Liposomigeelin kanssa.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Glycosphingolipids (and) Phosphosphingolipids, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Polysorbate 20, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

Suosittelemme myös

Beau Caire Super Sensitive-hoitovoiteet 50ml

p_5_3_5.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Sensitive -hoitovoiteet soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja silloin kun tuntuu, ettet löydä erittäin herkälle ja allergiselle iholle hoitovoidetta..
Hinta: 46.00 €

Skin Ident Eye Gel -silmänympärysgeeli

p_1_4_2.jpg&width=280&height=500
Öljytön geeli, joka sisältää seramideja, hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, joka kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten. Tuote on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön koostumus tekee geelistä parhaan mahdollisen pohjan pitkäkestoiselle meikille.
Vinkki: ..
Hinta: 37.50 € - 67.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »