Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Sun Lotion sk. 35 -aurinkovoide

Hinta alk.58.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Lotion sk. 35 200ml58.20 €

Erittäin korkean suojan antava aurinkovoide.Turvallinen koostumus sisältää ainoastaan mineraalifilttereitä, jotka suojaavat ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Tuote näyttää hetken iholla vaalealta mutta imeytymisen jälkeen ei ole enään valkoinen. Ei myöskään öljyinen. Tuote on vedenkestävä ( ei kuitenkaan kestä koko päivän vedessä olemista) ja sen suojateho alkaa heti ihoon levitettäessä. Tuote on sopii myös pienille lapsille heti pikkuvauva-ajan jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Zinc Oxide (and) Caprylic/Capric Triglyceride (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Triethoxycaprylylsilane (nano), Titanium Dioxide (and) Alumina (and) Simethicone (nano), Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Lauryl Glucoside (and) Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate (and) Glycerin, Sodium Polyphosphate, Dalpha- Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer

Suosittelemme myös

BTB13 Moisture Recharge Cream

BTB13_Moizture_Recharge_Cream-50ml.jpg&width=280&height=500
Ihon kosteutta ja kimmoisuutta edistävä hoitovoide kosteusköyhälle iholle. Ylellisen täyteläinen ja helposti imeytyvä hoitovoide sisältää antioksidanttista, soluja suojaavaa BTB13-yhdistettä, ihoa vahvistavaa ruusunmarjaöljyä sekä runsaasti luonnollisia kosteustekijöitä. Hyaluronihappo kosteuttaa ja..
Hinta: 64.00 € - 78.00 €

DrBaumann Baby Cream-hoitovoide 50ml

babykidscream.jpg&width=280&height=500
Erittäin mieto hoitovoide suojaa ja kosteuttaa lasten ja vauvojen herkkää ihoa sekä ehkäisee ihon kuivumista toistuvien pesujen yhteydessä. Sopii myös hyvin herkkäihoisille aikuisille sekä esim.pakkasvoiteeksi.
Ei sisällä hajusteita, kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä..
Hinta: 71.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »