Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann After Sun Lotion-auringonoton jälkeen

Hinta alk.13.60 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
DrBaumann After Sun Lotion 75ml13.60 €
DrBaumann After Sun Lotion 200ml32.20 €

Rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa auringonoton ja solariumin jälkeen. Lievittää punoitusta ja ärsytystä, syventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sisältää mm. antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, jotka ehkäise­vät ihon ennenaikaista vanhenemista.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sodium Lactate, Ceteareth-20, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Allantoin, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

DrBaumann Essential Cream

1315-Cream_Essential_oily_and_normal_skin-30_kopio.jpg&width=280&height=500
Ihoa hoitava ja suojaava hoitovoide, joka ennaltaehkäisee ihosi ennenaikaista vanhenemista. Kosteuttaa ja säilyttää hyvin kosteuden ihossa ja on luontainen osa ihosi lipidikerrosta. Sopii erityisen hyvin reaktiiviselle iholle, kun iho on häiriintynyt ja ärsyyntynyt ja kaipaat hellää hoitoa ja suojaa..
Hinta: 63.00 € - 69.00 €

BTB13 Pro-Age Vitamiinivoiteet

Pro-Age_Vitalizing_Cream.png&width=280&height=500
BTB13 Pro-Age Vitamiinivoide uudistaa, kosteuttaa, korjaa ja vahvistaa ihoasi mahtavalla vitamiinicoktaililla ja kuivalle iholle tärkeillä keramiideilla ja hyaluronhapolla. BTB13 Pro-Age Firming Serum ja Vitamiinivoide yhdessä hoitavat ihoasi tutkitusti tehokkaasti ja pystyvät korjaamaan jopa jo syntyneitä..
Hinta: 76.00 € - 88.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »