Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Medical Skin Relief Serum

Hinta alk.68.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Medical Skin Relief Serum 30ml68.00 €

BTB13 Medical Skin Relief Serum

Seerumi rauhoittaa ihoasi, vähentää punoitusta, kosteuttaa ja vahvistaa ihoasi. Sopii erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle, mutta tasapainottavan vaikutuksensa takia myös acne- ja epäpuhtaalle iholle.

BTB13 Medical-hoitolinja on kehitetty kosmetologien ja ihotautilääkäreiden käyttöön silloin, kun ihon toiminnassa on selkeitä häiriöitä, joihin tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä.

Käyttö: Levitä seerumia hoidettavalle alueelle aamuin illoin. Lisää päälle ihotyypin mukainen BTB13 Medical -hoitovoide

Suosittelemme myös

Beau Caire Cream Mask-naamio

p_5_8_6.jpg&width=280&height=500
Tehokkasti puhdistava ja rentouttava syvävaikutteinen ja uudistava kaoliinisaveen pohjautuva voidenaamio. Sitoo itseensä sarveiskerroksen pinnalla olevaa talia ja kuolleita soluja. Ravitsee ja elävöittää ihon parhailla mahdollisilla luonnonöljyillä. Naamio on syväpuhdistava ilman ihoa kuluttavaa tai..
Hinta: 37.00 €

DrBaumann Sun Gel -aurinkogeeli sk. 10

1795-SUN-LOTION-FACTOR-10-75.jpg&width=280&height=500
Ohut aurinkogeeli levittyy ihoon helposti mutta voi jättää vähän vaaleaa pintaa suojaavien pigmenttien vuoksi. Tämä tuote sisältää vain UV-säteitä pois heijastavia mineraalifilttereitä ja suojaa ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Ihoon imeytyvä koostumus toimii..
Hinta: 22.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »