Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 By Raili Hyaluron Filler, Täyttäjä 15ml

Hinta:38.00 €
Huom! Uudistettu koostumus.

Et tarvitse ruiskeita täyttämään juonteitasi sillä tämä ihoa täyteläistävä hyaluronihapposeerumi täyttää juonteitasi ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti.  Ihosta tulee kimmoisampi ja kosteutetumpi. Tuote sopii koko kasvoille täyteläistämään ihon ulkonäköä ja pohjustamaan meikkiä tai tasoittamaan juonteita paikallisesti.

Käyttö: Levitä hyaluronihapposeerumia puhtaalle iholle taiihotyypinmukaisen BTB13-hoitoseerumin tai BTB13 Toner -hoitonesteen päälle ja taputtele ihoon. Halutessasi voit lisätä hoitonestettä useamman kerran. Viimeistele ihotyypin mukaisella hoitovoiteella.

 

Loppunut

Suosittelemme myös

BTB13 Medical Rosacea+Acne Hoitogeeli 15ml

BTB13_Rosacea-Acne-15ml.png&width=280&height=500
Tuotekuvaus: Paikallisesti käytettävä tehotuote akne- ja ruusufinnialueille. Hajustamaton voidegeeli rauhoittaa ärtyneitä ihoalueita, tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää punoitusta. Monipuolisesti hoitavalla tuotteella on myös antimikrobisia ja keratolyyttisiä ominaisuuksia. Tuotteen tausta: Papulat..
Hinta: 38.00 €

BTB13 Intense Hydration Serum

BTB13_Intense_Hydration_Serum_30ml.jpg&width=280&height=500
Runsaasti ihoa kosteuttavia ja täyteläistäviä aktiiviaineita sisältävä hoitoseerumi aikuiselle ja kosteusköyhälle iholle. Seerumi sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia, vahvistavia ja täyteläistäviä peptidejä, B5-vitamiinia, luonnollisia kosteustekijöitä sekä hyaluronihappoa. Prebiootit rauhoittavat ihoa..
Hinta: 78.00 € - 88.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »