Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Self Tanning-itseruskettava voide 75 ml

Hinta:75.00 €

SkinIdent® itseruskettava sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan rusketuksen ilman aurinkoa. Tuote sopii täydellisesti myös herkkäihoisille henkilöille, jotka eivät voi viettää aikaa auringossa, mutta haluavat silti kauniin rusketuksen. SkinIdent® itseruskettava on ihoystävällinen ja se parantaa ihosi ruksetusta. Parhaisiin ja tasaisimpiin tuloksiin päästään, kun tuotetta käytetään heti SkinIdent® liposomituotteen jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Glycerin, Alcohol, Dihydroxyacetone (and) Sodium Metabisulfite (and) Magnesium Stearate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide

Loppunut

Suosittelemme myös

BTB13 Medical Anti Redness Cream 30ml

BTB13_Medical_Antiredness_Cream_30ml.png&width=280&height=500
Tuotekuvaus: Koko kasvoille tarkoitettu hoitovoide ihon eri syistä johtuvan punoituksen ja couperosan hoitoon. Hajusteettoman hoitovoiteen laajatehoinen aktiiviaineyhdistelmä lievittää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ärsykkeiltä ja rauhoittaa ihoa. Tuotteen tausta: Ihon..
Hinta: 46.00 €

DrBaumann Sun Gel -aurinkogeeli sk. 10

1795-SUN-LOTION-FACTOR-10-75.jpg&width=280&height=500
Ohut aurinkogeeli levittyy ihoon helposti mutta voi jättää vähän vaaleaa pintaa suojaavien pigmenttien vuoksi. Tämä tuote sisältää vain UV-säteitä pois heijastavia mineraalifilttereitä ja suojaa ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Ihoon imeytyvä koostumus toimii..
Hinta: 22.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »