Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä emulsio

Hinta alk.39.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €

Ennen aurinkoa, auringossa, auringon jälkeen.......Edistää kaunista ruskettumista.

Loistava korkealaatuinen hoitovoide jota voit käyttää päivävoiteena koko kesän. Kevyesti ja luonnollisesti suojaava ( suojakerroin n. 6)  ihonhoitovoide aurinkoon. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihosi eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä kannattaa käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen lomamatkaa aurinkoon. Parantaa myös rusketuksesi kestoa.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Cetearyl Glucoside, Urea, Panthenol, Vegetable Oil, Lecithin (and) Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Vitamin Cream Super-hoitovoide 30 ml

p_1_3_7.jpg&width=280&height=500
Fantastinen voide jos ihosi on erittäin vaativa ja ongelmallinen, punoittava tai hilseilevä jonka pinnan "suojakelmu" on vahingoittunut. Hoitovoiteessa on vahva ihoidenttinen vitamiinicoktail ja korkea B-vitamiinipitoisuus tuo voiteeseen pinkin värin. Vitamin Cream Super sopii kaikille ihotyypeille,..
Hinta: 199.00 €

Skin Ident Facial Peeling-kuorintavoide 75 ml

p_1_1_6.jpg&width=280&height=500
Tämä ihoidenttinen kuorintavoide sisältää erittäin hienojakoista kalsiumfosfaattia, joka poistaa iholtasi hellävaraisesti kuolleita ihosoluja. Sillä on välitön ihoasi puhdistava ja kirkastava vaikutus. Facial Peeling kuorinnan vaikutus uusii ihoasi pitkällä aikavälillä ja se tehostaa myös muiden hoitotuotteiden..
Hinta: 67.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »