Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Care Super-silmänympärysvoide



Hinta alk.56.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Care Super 7ml56.00 €
Skin Ident Eye Care Super 15 ml112.00 €

Erittäin hoitava ja tehokas silmänympärystuote kasvojesi herkimmälle alueelle. Eye care Super -voiteen ihoidenttiset vaikutusaineet sopivat myös allergikoille sekä hoitavat ihoa hellävaraisesti ja takaavat näkyvät, ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevät ja häivyttävät hoitovaikutukset. Hoitovoiteen alla voit tarvittaessa käyttää syvävaikutteista Liposomi-geeliä.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Stearyl Alcohol, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Biotin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

DrBaumann Liposome for men

1350_LIPOSOME-for-men_30ml.jpg&width=280&height=500
Erityisesti miesten tarpeisiin tehty monikerros liposomi joka kosteuttaa, pehnentää, suojaa ja uudistaa stressaantunutta ihoa. Vaikutusaineina mm. panthenol, helokkiöljy, ja luonnollinen E-vitamiini. Sopii hyvin myös parranajon jälkeen.
Hinta: 107.40 €

BTB13 Pro-Age Firming Kiinteyttävä ja Uudistava Seerumi

BTB13_Pro-Age_Firming_Serum_30ml.png&width=280&height=500
BTB13 Pro-Age Firming Serum hoitaa ihosi ikämuutoksia. Tämä seerumi pystyy vaikuttamaan syvällä ihossasi, edistää ihosi hyvinvointia, hyvää ulkonäköä ja se on tieteellisesti tutkittu. Laita tämä seerumi aina pesun jälkeen puhtaalle iholle ja hoitovoide päälle. Uudistumisprosessi on ihossasi väistämätön..
Hinta: 108.00 € - 129.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »