Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Care Super-silmänympärysvoide



Hinta alk.56.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Care Super 7ml56.00 €
Skin Ident Eye Care Super 15 ml112.00 €

Erittäin hoitava ja tehokas silmänympärystuote kasvojesi herkimmälle alueelle. Eye care Super -voiteen ihoidenttiset vaikutusaineet sopivat myös allergikoille sekä hoitavat ihoa hellävaraisesti ja takaavat näkyvät, ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevät ja häivyttävät hoitovaikutukset. Hoitovoiteen alla voit tarvittaessa käyttää syvävaikutteista Liposomi-geeliä.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Stearyl Alcohol, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Biotin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Facial Peeling-kuorintavoide 75 ml

p_1_1_6.jpg&width=280&height=500
Tämä ihoidenttinen kuorintavoide sisältää erittäin hienojakoista kalsiumfosfaattia, joka poistaa iholtasi hellävaraisesti kuolleita ihosoluja. Sillä on välitön ihoasi puhdistava ja kirkastava vaikutus. Facial Peeling kuorinnan vaikutus uusii ihoasi pitkällä aikavälillä ja se tehostaa myös muiden hoitotuotteiden..
Hinta: 67.00 €

BTB13 Medical Skin Relief Serum

BTB13_Medical_Skin_Relif_Serum_30ml.png&width=280&height=500
BTB13 Medical Skin Relief Serum
Seerumi rauhoittaa ihoasi, vähentää punoitusta, kosteuttaa ja vahvistaa ihoasi. Sopii erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle, mutta tasapainottavan vaikutuksensa takia myös acne- ja epäpuhtaalle iholle.
BTB13 Medical-hoitolinja on kehitetty kosmetologien ja ihotautilääkäreiden..
Hinta: 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »